Buitengewone wedstrijden

Doe mee aan onze doorlopende wedstrijden en maak kans op heel wat prijzen!

Buitengewone Zoektocht

Buitengewone Zoektocht

Ga op verkenning in de buurt van de Bib en vind de schatkist! De QR-zoektocht start en eindigt in de Bib. Je passeert langs de speeltuin, de Zuidflank en AC De Vuurmolen en maakt onderweg kennis met buitengewone personages en boeken. Laat je gegevens achter in de schatkist in de Bib. Daaruit loten wij op het einde van de Buitengewone Zomer de winnaar. Die wint een boekenbon.

Tip: download voor je zoektocht eerst de gratis applicatie Actionbound. Hiermee kan je de qr-codes gemakkelijk scannen.

Buitengewone tombola

Buitengewone tombola

De winnende nummers van de Buitengewone Tombola zijn bekend!

Waar is Leopold?

Waar is Leopold?

Tussen 18 juli en 20 september 2020 staat Leopold, de grote druiventros, elke donderdagavond tot en met vrijdag ergens verstopt in Overijse. Vind hem als eerste en bezorg ons je foto van Leopold via sociale media met de hashtags #hierisleopold en #pittigoverijse (zorg dat je profiel op openbaar staat, anders vinden we je foto niet terug). Je maakt per week kans op 2 filmtickets bij CC Den Blank.

Buitengewone dichters

Buitengewone dichters

Win een gemeentelijke geschenkbon ter waarde van 25 euro! De opdracht: fleur onze gemeente tussen 18 juli en 20 september op met krijtgedichten en –berichten op openbare plaatsen en bezorg ons foto's van je creatie(s) via de hashtags #pittigoverijse #buitengewonepoëzie of via bibliotheek@overijse.be. Per week loten we 1 winnaar uit de inzendingen. Alle inzendingen worden ook gedeeld op onze sociale media kanalen. Treed jij mee in het krijt?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x