Buitengewoon lopen

Ontdek onze Buitengewone looproutes doorheen Overijse met de Runnin' City app: onderweg krijg je een woordje uitleg bij de toeristische bezienswaardigheden. Runnin' City is gratis beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store.

Overijse centrum (5 km)

Overijse centrum (5 km)

Overijse is gekend als druiven- en biergemeente. Dit parcours gidst je doorheen het centrum met bezienswaardigheden als serredomein Solheide en het huis van Justus Lipsius. Je loopt ook langs de groene recreatiezone Zuidflank, het vernieuwde atletiekpark en Hagaardbos.

Tombeek en Terlanenveld (10 km)

Tombeek en Terlanenveld (10 km)

Vanuit Overijse centrum loopt dit parcours langs kleine pittoreske veldweggetjes en rustige straten naar Tombeek en de hoogvlakte van Terlanenveld. Hier kan je al lopend of wandelend genieten van de groene en diverse omgeving. Je hebt op vele plaatsen een prachtig uitzicht over de Druivenstreek.

Jezus-Eik en Eizer (15 km)

Jezus-Eik en Eizer (15 km)

Dit parcours verbindt Jezus-Eik via de aangename loop- en wandelpaden van het Zoniƫnwoud met Eizer. Vele kleine paadjes slingeren door bos en veld en brengen je bij onbekende plekjes in de Druivenstreek.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x